Rist til bålfad og bålsted

Hjem » Rist til bålfad og bålsted

En rist til bålfad og bålsted kan ikke undværes, hvis du vil bruge bålfadet til madlavning. Risten til bålfadet fungere på præcis samme måde som en almindelige grillrist, der er perfekt når der skal ristes pølser eller grilles en lækker bøf. Men hvilken grillrist skal du vælge, og findes der overhovedet en rist til det bålfad du har? Heldigvis findes der grillriste i mange størrelser, så chancen for at finde en der passer, er ganske stor – Find en rist til bålfad og bålsted her og bestil online allerede i dag!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Alle bålfade | Corten stål | Grillrist | Tilbehør | Tilbud

Ø60 | Ø70 | Ø80 | Ø90 | Store bålfade

Grillrist til bålsted og bålfad

Viser alle 2 resultater

Grill lækker mad på en rist til bålfadet

Hvis du vil bruge dit bålfad til at grille mad, så er grillristen perfekt. Her kan du grille direkte på risten, hvor du kan lave de lækreste grillede pølser, grøntsager og meget mere.

Hvis din madret ikke egner sig til at lægge direkte på risten, kan du stille en stegepande, gryde eller en bradepande på risten. På den måde kan du lave gryderetter, æggekage, spejlæg og meget mere.

Hvilken grillrist til bålfadet?

Når du skal finde en rist til dit bålfad, er størrelsen det vigtigste parameter. Risten skal passe til bålfadets diameter, og må ikke være for lille. Hvis du ikke kan finde en rist, der passer præcis, vil en grillrist der er større end bålfadet bedre kunne gå.

Andre ting du bør overveje, kunne være:

  • Materiale – Ristene findes i stål eller støbejern
  • Håndtag – Det kan være praktisk med bærehåndtag i siderne
  • Form – Vælg mellem firkantede eller runde grillriste

Rengøring af grillrist

Når du steger kød direkte på risten, kan det ikke undgås, at den bliver fedtet og snavset. Når du skal tilberede mad, er der næsten ikke noget værre end at opdage, at grillristen ikke er blevet gjort ren fra sidst du grillede.

Det letteste er at gøre risten ren efter hver madlavning, mens grillristen stadig er nogenlunde varm. Den grove rengøring foretages med en grillbørste med børster af messing. Hvis du bruger en almindelig stålbørste, vil du kunne ødelægge belægningen på risten.

Hvis risten er meget beskidt, kan du bruge almindelig ovnrens, som ofte kan løsne de genstridige madrester. Brug eventuelt grillbørsten til at tage snavset, når det er opløst. I nogle tilfælde vil du også med fordel kunne bruge en grydesvamp.

Find en rist til bålfad og bålsted på Baalfad.dk

Baalfad.dk indsamler priser på bålfade, bålsteder og forskelligt tilbehør fra nogle af de største webshops i Danmark. Alle produkterne bliver præsenteret i en samlet oversigt, som giver dig langt flere produkter at vælge imellem samtidig med, at du let kan sammenligne priserne fra de enkelte shops.

Bestil dit bålfad eller tilbehør til bålfade online allerede i dag. De fleste shops har meget hurtig levering, og du kan glæde dig til, at tænde op og lave mad over bål indenfor ganske få dage.

Hvis du ikke fandt det du ledte efter her, så tjek alle bålfade på Baalfad.dk her.