Bålfad i corten stål

Hjem » Bålfad i corten stål

Bestil dit bålfad i corten stål nu! – Corten stål er blevet et utrolig populært materiale, og nu kan du også få bålfade i dette smukke stål. Cortenstål får på ganske kort tid et rustent look, som får bålfadet til at fremstå meget rustikt og originalt. Det smukke rustlook er ekstremt dekorativt, og særdeles holdbart – Se bålfade i corten stål her og bestil online direkte hos forhandleren.

Indeholder annonce- og reklamelinks

Rundt ildbord med grill
9.999,00 kr.
Rundt ildbord med grill
Bålgrill cortenstål
1.495,00 kr.
Bålgrill cortenstål
Firkantet ildbord med grill
9.999,00 kr.
Firkantet ildbord med grill
Eldur bålfad Ø75
999,00 kr.
Eldur bålfad Ø75
Bålgrill på ben med rist
4.999,00 kr.
Bålgrill på ben med rist
Tulsa corten stål bålfad
349,00 kr.
Tulsa corten stål bålfad

Hvad er corten stål?

Corten er en særlig type stål, der meget hurtigt ruster i overfladen, så stålet komme til at fremstå meget rustikt og med en naturlig patina. På trods af det rustne ydre er corten et meget vejrbestandigt materiale. Rustlaget er nemlig med til at beskytte stålet mod tæring, og som en tommelfingerregel, vil corten have op til 8 gange så lang gennemtæringstid som almindeligt stål.

Corten er meget brugt til dekorative formål og anvendes til bl.a. skulpturer, højbede, græskanter og flere andre steder, hvor almindeligt stål hurtigt vil ruste og gennemtæres.

Hvad skal du se efter, når du køber bålfad i cortenstål?

Når du skal finde det bedste corten bålfad, skal du bl.a. kigge efter:

    • Størrelse – Er du på jagt efter et lille bålfad til at skabe hyggestemning, kan du vælge et fad på 60 cm og derunder i diameter. Hvis du skal du et bålfad til madlavning, bør du vælge et størrelse på 70 cm eller større.

    • Tykkelse – Stålets tykkelse har betydning for holdbarheden, men også for vægten. Jo tykkere godstykkelse, desto længere går der, før stålet tærres. Til gengæld er bålfade med høj godstykkelse tungere, og mere besværlige at flytte.

    • Sokkel – Hvis du vælger et bålfad med sokkel, hæves bålfadet fra underlaget, og beskytter græs og fliser med den varme der udvikles, når træet i fadet brænder.

Få et dekorativt bålfad i corten til haven

Hvis du holder af det naturlige og supermoderne look, så er et bålfad i corten stål det rette valg for dig. Hvis du kombinerer bålfadet med andre ting i haven, som også er fremstillet i cortenstål, så kan du skabe et gennemgående tema med et råt og naturligt udseende. De mest almindelige ståltykkelser er 1, 2 eller 4 mm.

4 svar på spørgsmål om bålfade i corten stål

Her får du svar på nogle af de spørgsmål der ofte stille om bålfade i corten stål:

Hvad er de største fordele ved et bålfad i corten?

Fordelene ved corten stål er bl.a. materialets modstandsdygtighed overfor vejr og vind, bålfadets lange levetid, og at hvert bålfad får sit eget unikke udseende.

Er der nogen ulemper ved bålfade i corten?

Indtil bålfadet har fået sin endelige patina, kan stålet "dryppe" og lave rustpletter på underlaget. Pletterne kan være svære at fjerne, og især fliser kan tage skade af rusten. Med tiden bliver rustlaget mere stabilt, og vil ikke længere smitte af.

Hvordan vedligeholder du et bålfad i corten stål?

Bålfadet kræver ingen særlig rengøring eller vedligeholdelse. Du bør tømme bålfadet efter brug, så du får den reneste forbrænding i den efterfølgende optænding. Bålfadet kan med fordel tages ind om vinteren, eller når det ikke skal bruges i en længere periode.

Hvor længe holder et bålfad i corten stål?

Holdbarheden afhænger helt af bålfadets kvalitet, hvordan det bliver opbevaret, og hvor ofte det bliver brugt. Corten er en meget holdbart materiale, og de fleste bålfade vil holde i mange år.

Find dit bålfad i corten stål hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk finder du de bedste tilbud fra de forhandlere, som vi samarbejder med. Når du klikker på et af bålfadene herover, bliver du automatisk viderestillet direkte til webshoppen der forhandler bålfadet, og du kan bestille det online med det samme.

Bestil dit bålfad i corten nu, og glæd dig til at tænde op og nyde varmen fra den åbne ild. Hvis du ikke fandt, hvad du søgte her, så tjek alle de andre bålfade på Baalfad.dk her.