Ildsted og bålfad Ø60 cm

Et bålfad på 60 cm i diameter passer til de fleste haver og terrasser. Et Ø60 bålfad har en tilpas størrelse til, at du både kan bruge det til almindelig bålhygge, men også til madlavning over åben ild. Tjek du mange muligheder her og bestil dit bålfad online allerede idag – Hvis du bestiller nu, kan du have gang i bålet om ganske få dage.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Pello bålfad - 60 cm
1.999,00 kr.
Pello bålfad - 60 cm
Bålgrill på ben med rist
4.999,00 kr.
Bålgrill på ben med rist
Bålfad med høj kant - Ø60
999,00 kr.
Bålfad med høj kant - Ø60
Mustang Burbank ildsted 60 cm
1.109,00 kr.
Mustang Burbank ildsted 60 cm
Greenhand Amalfi Bålfad Ø60
1.699,00 kr.
Greenhand Amalfi Bålfad Ø60
Bålfad Ø60 cm med ben
2.495,00 kr.
Bålfad Ø60 cm med ben
Bålfad Ø60 cm
1.095,00 kr.
Bålfad Ø60 cm
Egersund firepit - Large
4.249,00 kr.
Egersund firepit - Large
Hollola bålfad - 60 cm
2.349,00 kr.
Hollola bålfad - 60 cm

Perfekt størrelse til hyggeaftenen

Et bålsted der primært er beregnet til at skabe lidt ekstra hygge på terrassen, behøver ikke at være kæmpestort. Mange bålfade har en diameter på 60 cm, hvilket er en god størrelse, når du blot skal bruge bålfadet til hygge.

60 cm er rigeligt til at lave et bål, og du kan sagtens sidde 6-8 mennesker om bålfadet. En fordel ved de mindre fade er, at du lettere kan kontrollere, hvor længe bålet skal brænde.

Ved at lægge en enkelt brændeknude på undervejs, undgår du at stå tilbage med et stort bål, der er svært at slukke, når aftenen går på hæld.

3 spørgsmål om bålfade på 60 cm

Her får du svar på nogle af de spørgsmål, der ofte stilles om bålfade på 60 cm:

Kan du lave mad over et bålfad på 60 cm?

Ja, det kan du sagtens. Et bålfad på 60 cm passer godt til både mad og snobrød, men til den store familie, bør du overveje at gå en størrelse op – til f.eks. 70 cm

Er et bålfad på 60 cm i diameter en god størrelse?

Bålfade på Ø60 cm er nogle af de mest populære modeller. Bålfadet passer på de fleste terrasser, og ilden er let at kontrollere og overvåge.

Kan du købe en grillrist på 60 cm bålfad?

Ja, der findes grillriste til alle størrelser bålfade. Se bl.a. det store udvalg her på siden – Grillriste til bålfade og ildsteder

 

Køb bålfad Ø60 på nettet – og få ekstra gode tilbud

Hvis du er på jagt efter et bålfad på 60 cm, er der rigtig mange muligheder for at bestille online. Du finder ofte de bedste tilbud hos en af de mange webshops som Baalfad.dk samarbejder med, og du undgår køen i det lokale byggemarked.

Når du bestiller dit bålfad online, bliver det leveret direkte hjem til dig eller til det nærmeste udleveringssted. Dermed undgår du besværlig og lang transport, og med tidens hurtige leverancer, skal du kun vente nogle får dage på bålfadet.

Find et godt tilbud på bålfad og bålsted hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk finder du nogle af de bedste tilbud fra danske webshops. Her finder du etbredt udvalg af de bålfade der forhandles rundt omkring på nettet, og du får let ved at sammenligne priser, størrelser og andre specifikationer – Se også udvalget af bålfade Ø70 og bålfade Ø80.

Bestil dit bålfad online allerede i dag, og begynd at glæde dig til at tænde op indenfor nogle få dage. Fandt du ikke præcis det du søgte? Så tjek alle bålfade på Baalfad.dk her.