Om Baalfad.dk

Bålfad og ildsteder til terrasse og have

På Baalfad.dk kan du finde flotte bålfade til terrassen og haven. Et bålfad er med til at skabe en hyggelig og charmerende stemning, når du nyder de lange sommeraftener i det fri. Derudover giver bålfade og ildsteder en behagelig varme, der gør det muligt, at sidde længere ude om aftenen uden at komme til at fryse.

Baalfad.dk er en gratis shoppingservice

Baalfad.dk sælger ikke bålfade direkte, men i stedet henvises til populære danske webshops, som forhandler bålfade i mange forskellige designs.

Når du køber et bålfad, ildsted eller tilbehør via et link her på siden, modtager Baalfad.dk en kommission af webshoppen. Bålfadet bliver ikke på nogen måde dyrere for dig, men til gengæld bliver du præsenteret for et meget større udvalg, end du kan finde på den enkelte webshop.

Hvad kan du finde på Baalfad.dk?

På Baalfad.dk kan du altid finde opdaterede priser på over 100 forskellige bålfade, bålkurve og ildsteder til have og terrasse. Udover gode tilbud og et kæmpe udvalg kan du også få information om de forhandlere der henvises til og du kan læse om de enkelte mærker og brands.

På bloggen ligger der værdifuld information omkring brugen af bålfade, opbevaring af brænde, korrekt optænding og meget mere.

Få din egen artikel på bloggen

Kunne tænke dig at få din egen artikel på bloggen? Baalfad.dk har flere kommercielle samarbejder, og du kan blive en af dem. Hvis du er interesseret i at købe en artikel på bloggen, så skriv til mig via nedenstående kontaktformular.

Spørgsmål eller kommentarer til siden

Hvis du har spørgsmål til siden og artiklerne på bloggen, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg svarer på kommentarer til sidens opbygning, idéer til samarbejder og lignende.

Hvis du har spørgsmål til de enkelte bålfade, priser og leveringstider, skal du skrive direkte til den webshop, der forhandler produktet.

SU Media
Lergravsvej 59, 4300 Holbæk
CVR-nr.: 41960418

Skriv til Baalfad.dk

Baalfad.dk støtter: