Stort bålfad

Hjem » Stort bålfad

Leder du efter et stort båldfad i støbejern, stål eller cortenstål? Hos Baalfad.dk viser vi dig gode tilbud på store bålfade og bålsteder til haven. De ekstra store bålfade giver god plads om den åbne ild, når der skal grilles pølser, snobrød og skumfiduser. Find et stort bålfad her, og bestil online direkte hos forhandleren allerede i dag!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Tilbud på store bådfade og bålsteder

Viser alle 22 resultater

Ekstra stort bålfad til haven

Der ekstra store bålfade +80 cm i diameter vinder frem i de danske haver. Når du er på udkig efter det bedste bålfad til haven, er størrelse en vigtig faktor.

Herover finder du er udvalg af bålfade med en diameter på Ø80 og større, som passer godt til store haver, og som er ideelle, hvis du vil bruge bålstedet til madlavning.

Hvor stort skal et bålfad være?

Størrelsen på det bålfad du vælger, skal afstemmes efter flere ting. Bålfadet skal være stort nok til at hele familien kan samles om det, men ikke større end pladsen på terrassen tillader.

Når du skal finde den bedste størrelse på et bålfad, skal du bl.a. overveje:

  • Et stort bålfad give plads til mere brænde, og der går længere tid, inden bålet går ud
  • Et bålfad til madlavning skal generelt være større end et bålfad der kun bruges til hygge
  • Bålfadet bør ikke være større end, du kan sidde i behørig afstand hele vejen rundt

Bålfad til Sankt Hans

De store bålfade er det perfekte valg, når du skal lave et bål, der kan brænde i lang tid. Lav det flotteste Sankt Hans bål hjemme i haven med et bålfad på 80 cm eller derover i diameter.

Når du bruger bålfadet til Sankt Hans er du selv herre over, hvornår bålet skal tændes, og dermed kan både børn og voksne få en dejlig aften sammen.

I et stort bålfad kan du også sagtens få plads til en lille heks i toppen af bålet. Hvis du mangler inspiration til at lave din egen bålheks, så se her hvordan du let kan lave en heks til Sankt Hans bålet ved hjælp af en gammel sok, lidt stof og en lang pind.

Find et godt tilbud på bålfad og bålsted hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk finder du de bedste tilbud fra de forhandlere, som vi samarbejder med. Når du klikker på et af bålfadene herover, bliver du automatisk viderestillet direkte til webshoppen der forhandler bålfadet, og du kan bestille det online med det samme.

Bestil dit bålfad i corten nu, og glæd dig til at tænde op og nyde varmen fra den åbne ild. Hvis du ikke fandt, hvad du søgte her, så tjek alle de andre bålfade på Baalfad.dk her.