Bålfad Ø80 cm i diameter

Hjem » Bålfad Ø80 cm i diameter

Bålfade med en diameter på Ø80 cm er perfekt, hvis du ønsker dig et bålfad, der er stort nok til, at brændet holder i timevis. Det store bålfad er godt til madlavning over rist, og det store areal giver god plads til både røde bøffer og grøntsager. Tjek de udvalgte 80 cm bålfade her, og klik på hvert enkelt produkt, for at læse mere hos den webshop, der forhandler bålfadet.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Flotte bålfade på Ø80 cm i diameter

Her finder du bålfade på 80 cm i diameter. De store bålfade er perfekte til at varme på den store terrasse eller til madlavning over åben ild. 80 cm er rigeligt til både at grille på rist eller lave mad i gryde – Find gode opskrifter på bålmad her. Se de mange forskellige bålfader herover, og tjek priser og forhandlere.

Vælg mellem flere modeller, materialer og prisklasser, der starter fra omkring 1.000 kr og opefter. Hvis du er på jagt efter et billigere bålfad, skal du enten gå på kompromis med størrelsen, eller holde øje med aktuelle tilbud på bålfade her på siden.

Skal bålfadet være med eller uden ben?

Et bålfad udvikler meget varme, og derfor skal du nøje overveje, hvor bålfadet skal placere. Bålfade uden ben er gode, hvis bålfadet står direkte på jorden, eller f.eks. i grus eller sand. Hvis du stiller bålfadet på græsset, skal du være opmærksom på, at græsset ikke kan tåle den høje temperatur.

Hvis du vælger et bålfad med ben eller stativ, er de lidt friere stillet med hensyn til placeringen. Når du hæver bålfadet, vil underlaget ikke blive nær så varmt, og du kan bruge fadet på græs og fliser.

Er et 80 cm bålfad det bedste valg?

Et bålfad på Ø80 er forholdsvis stort. Sådan et bålfad kræver god plads, hvis dine gæster skal sidde om den åbne ild, og du skal tage højde for, at du skal kunne rykke dig lidt tilbage, hvis der bliver for varmt omkring bålfadet.

Hvis du holder af at hygge på terrassen eller måske vil bruge bålfadet til madlavning, så er 80 cm perfekt. Der kan være brænde nok i fadet til, at ilden kan buldre hele aftenen, og du sipper for at fyre ekstra på bålet.

Hvis du er i tvivl om et bålfad på 80 cm i diameter er får stort, så husk, at der også kan være en mindre mængde brænde i fadet, på trods af den store størrelse. Du kan også kaste et blik på nogle at de mindre bålfade, vi præsenterer for dig. Se f.eks. bålfade på 60 cm og bålfade på 70 cm i diameter, eller gå den anden vej og gå op i størrelse til f.eks. bålfade på op til ca. 120 cm.

Se Danmarks (måske) største udvalg af bålfade hos Baalfad.dk

Baalfad.dk samarbejder med en masse kendte danske webshops, der forhandler bålfade af flere forskellige brands. Vi har udvalgt langt over 100 bålfade til dig, som alle kan købes online, så du kan sidde hjemme i sofaen, og finde det bålfad, der passerbedst til dine ønsker og krav.

Bestil dit bålfad allerede i dag, og glæd dig til at tage det i brug inden længe. Din familie og venner vil elske at hygge sammen med dig omkring den åbne ild.

Er et 80 cm bålfad ikke sagen? Så se bålfade Ø60 og bålfade Ø70 her eller gå til forsiden og se alle bålfade på Baalfad.dk.