Greenhand – The Fire Pit bålfade

Hjem » Greenhand – The Fire Pit bålfade

Er du på jeg jagt efter et flot bålfad i ægte nordisk kvalitet og design, så kast et blik på produkterne fra danske Greenhand. Her finder du små og store båldafe til hygge og madlavning i det fri. De smukke bålfade pynter i haven og på terrassen, og skaber hygge og stemning blandt både børn og voksne – Se de gode tilbud på Greenhand bålfade her og bestil online direkte hos forhandleren.

Indeholder annonce og reklamelinks

Greenhand – The Fire Pit

 

Hygge og glæde ved at lave mad udendørs

Greenhand har en vision om at skabe hygge og god stemning om madlavningen, ved at lave mad over bål. Her kan hele familien slappe af, mens maden simrer og pølserne grilles. Når bålet er ved at dø ud, kan du udnytte de sidste gløder til at lave snobrød eller lave lækre grillede skumfiduser.

Uanset om du vælger The Fire Pit, som giver supergode muligheder for udendørs madlavning eller et mindre Greenhand bålfad til at forlænge de hyggelige sommeraftener, vil du helt naturligt blive draget af den hyggelige stemning, som bålet giver.

The Fire Pit

The Fire Pit er perfekt, hvis du vil lave mad over bål.

3 fordele ved The Fire Pit

Hvis du er på jagt efter e alsidig og fleksibel mulighed for udendørs madlavning over bøl, så er The Fite Pit lige noget for dig:

  • Stor rund grillrist, som hele familien kan samles omkring
  • Kan anvendes overalt, og er let at tage med overalt
  • Brug risten over et bålfad eller over et almindeligt bål

Den helt store fordel ved The Fire Pit grillristen er bl.a., at du kan tage den med over alt. Risten vejer lige under 10 kg, og kan let transporteres i en bæretaske, så du undgår at svine tøj, bil osv.

Når du bruger grillristen hjemme, er det også mest praktisk, at bruge et bålfad under. Her kan du vælge et Fire Pit bålfad, eller du kan bruge det bålfad, du måske har i forvejen. Det vigtigste er blot, at bålstedet passer nogenlunde til diameteren på grillristen.

Hvis du skal bruge The Fire Pit grillristen på stranden, ved sommerhuset eller andre steder, hvor du ikke har et bålfad, kan du placere risten direkte over et almindeligt bål

Find dit Greenhand og The Fire Pit udstyr hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk finder du et stort udvalg af bålfade, bålsteder , grillriste m.m. Alt sammen lækkert udstyr til, når du vil skabe ekstra hygge for dine gæster til sommerfesten, eller når I skal hygge med familien omkring bålet.

Baalfad.dk samarbejder med en lang række forskellige danske webshop, som alle er forhandlere af flotte bålfade. Det giver mulighed for at præsentere dig for et af landet største og bredeste udvalg af bålfade i alle størrelser, materialer og udforminger.