Søg
Close this search box.

Bon-fire bålfade og tilbehør

Hjem » Bon-fire bålfade og tilbehør

Bon-fire er et dansk kvalitets brand, der ønsker at skabe udendørs madoplevelser for hele familien. Bon-fire har eksisteret siden 2006, og visionen er, at skabe et praktisk udekøkken der fungerer, og som samtidig er designet, så det pynter i haver og på terrasser. Tjek de mange produkter fra Bon-fire her, og bestil direkte hos forhandleren.

Indeholder annonce og reklamelinks

Bon-fire er dansk funktionalitet og design

Saml familien om udendørs madlavning

Når du laver mad over bål, bliver stemningen omkring madlavningen automatisk mere afslappet og hyggelig. Her handler det ikke om at blive færdig med maden, så der kan spises præcis kl. 18, men mere om den fælles oplevelse om madlavningen i det fri.

Med et Bon-fire bålfad er du godt på vej til at få nogle helt særlige oplevelser, hvor der fokuseres på samvær med hele familien.

Bon-fire har et bredt udvalg af forskellige bålfade, og ikke mindst et kæmpe sortiment af tilbehør til udekøkkenet. vælg f.eks. mellem gryder, pander og et væld af forskellige tilbehørsdele, der gør madlavningen endnu sjovere.

Bon-fire basissæt

Hvis du vil bruge bålstedet til at lave mad, kan vi varmt anbefale, at du kigger på Bon-fire basissæt. Sættet bestå af 3 ben og en grillrist, som kan sættes op over bålfadet.

På risten kan du lave de traditionelle grillretter som stegte bøffer, pølser, og lækkert varmt brød.

Hvis du vil udvide sortimentet, kan du kombinere basissættet med gryder, potter og pander. Derved får du et komplet udekøkken, der ikke er begrænset til grillmad, men som kan bruges på lige fod med et almindeligt komfur.

Find dit Bon-fire udstyr hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk er der samlet et stort udvalg af Bon-fire bålfade og tilbehør til udendørs madlavning. Alt er designet og fremstillet i de bedste materialer med henblik på at blive brugt i det nordiske klima.

Find dit Bon-fire udstyr herover, og bestil online direkte hos forhandleren allerede i dag. Så kan du være klar til at bruge dit Bon-fire bålfad om få dage.