Bålfad Ø70 cm i diameter

Hjem » Bålfad Ø70 cm i diameter

Bålfade med en diameter på Ø70 cm egner sig godt til alle, der ønsker et bålfad, der er lidt større end standard ildsteder. Et bålfad på 70 cm giver god plads til at lave mad over bålet, og du slipper for at fylde brænde på fadet hele tiden. Alle bålfade herunder kan købes online hos den forhandlende webhshop.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Dekorativ hygge på terrassen med åben ild

Et bålfad på 70 cm i diameter er et godt allround ildsted, der er velegnet til at skabe hyggelige stunder på terrassen. Med en størrelse på Ø70 er bålfadet stort nok til, at det også kan bruges til madlavning og snobrødsbagning. Mulighederne er mange og netop 70 cm bålfade giver ekstra mange alternative anvendelsesmuligheder.

Uanset om du er på jagt efter et bålfad til de hyggelige stunder i haven, eller om du leder efter et godt ildsted til kokkerering året rundt, vil bålfade på 70 cm opfylde kravene til den almindelige familie.

Gode online tilbud på Ø70 bålfad

Mange vælger at købe bålfad online, og det er også ofte på nettet, du finder de bedste tilbud. Når du shopper online, kan du sidde derhjemme i ro og mag, og udvælge det bålfad der passer bedst til dig.

Uanset om du leder efter et 70 cm bålfad, eller en anden størrelse, vil det være muligt, at finde et kæmpe udvalg og en masse gode priser.

Er et 70 cm bålfad den bedste størrelse?

Bålfade findes i mange størrelser og diametre, lige fra de mindste bålfade på 60 cm til de største bålfade på op til ca. 120 cm. Størrelsen på bålfadet skal passe til det formål det skal bruges til, og ikke mindst størrelsen på din have eller terrasse.

Hvis du planlægger at anvende bålstedet som grill til madlavning med grillrist, skal bålfadet have en vis størrelse, så der er god plads til kød og grøntsager. Hvis du vil lave bålmad i gryde, kan bålstedet have en lidt mindre diameter, så du kan placere en trefod eller et andet ophæng over gryden.

Hvis bålfadet kun skal bruges som et hyggeligt ildfad, skal du vælge et fad, der er stort nok til, at alle i familien kan få plads rundt om bålet. Bålfade har bedst af at stå i tørvejr om vinteren, så husk at bålfadet ikke skal være større, end at du har plads til opbevaringen.

FAQ om bålfade på 70 cm i diameter

De mest stillede spørgsmål og svar:

Et bålfad på 70 cm i diameter er perfekt til at samle en lille gruppe mennesker rundt bålet, normalt fra 2 til 8 personer.

Hvis du skal lave mad over bålfadet, anbefales en grillrist, der passer i diameteren. Du kan også købe grydeophæng, snobrødspinde, popcorn gryder og meget andet tilbehør til bålfade.

Hos Baalfad.dk har vi samlet til kæmpe udvalg af bålfade, ildsteder og tilbehør fra nogle af de største og mest anderkendte danske webshops. Hvis du foretrækker at handle i en fysisk butik, kan du finde bålfade i de fleste byggemarkeder.

Bålfad og bålsted – Stort online sortiment hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk har vi samlet langt over 100 forskellige bålfade, fra nogle af de mest populære webshops i Danmark. Vi viser dig et bredt udvalg af de bålfade og bålsteder du kan købe online så du let kan finde netop det bålfad, der passer bedst til dine ønsker.

Rul op på siden og bestil dit bålfad – Så kan du allerede nu se frem til at tænde op i brændet og samle familie og venner til bålhygge.

Fandt du ikke det bålfad du søgte? Så så også bålfade Ø60 og bålfade Ø80, eller tjek alle bålfade på Baalfad.dk her.