Esschert bålfad og bålsted

Hjem » Esschert bålfad og bålsted

Esschert bålfade er fremstillet i moderne design, der skiller sig ud. Flere modeller har flotte udskæringer, der giver et helt specielt skær, når flammerne fra bålstedet kaster skygger i mørket. Hvis du er på jagt efter et flot, utraditionelt og moderne design, så vil en bålfad fra Esschert pynte i din have. Vælg mellem flere forskellige materialer og udformninger og bestil dit Esschrt bål allerede i dag!

Indeholder annonce og reklamelinks

Esschert bålfad – Lækkert design og kvalitet

Flotte og utraditionelle bålsteder

Uanset om du skal bruge dit bålfad til at skabe en hyggelig stemning i haven, eller til praktisk madlavning, så har Esschert et bålsted, der passer til dig.

Esschert Design er en hollandsk virksomhed der fremstiller produkter til udendørs brug i haven og i naturen som helhed. Esschert Design har stor fokus på design og forsøger på fremragende vis, at kombinere den klassiske landstil med den unge og moderne storbykultur.

Det brede udvalg at bålfade og andre udendørs produkter tiltrækker derfor køber fra alle egne af verden, og nu kan du også købe et ægte Esschert Design bålfad.

Bålfade til hygge og madlavning

Bålfade fra Esschert Design kan opdeles i 2 kategorier:

  • Bålfade til hygge
  • Bålfade til madlavning og praktiske formål

Esschert har flotte bålfade, der vil pynte i haven, selv når der ikke er tændt op i bålfadet. Det smukker design kan nærmest betegnes som en kunstnerisk skulptur, der med garanti vil vække opmærksomhed.

Hvis du vil bruge bålfadet til madlavning, snobrødsbagning eller til at riste skumfiduser, så er de mere flade og åbne bålsteder perfekte til formålet. Disse fade kombinerer det praktiske med det hyggelige, og er perfekt til at skabe ægte dansk familiehygge i haven.

Find dit Esschert bålfad hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk er der samlet et bredt sortiment af bålfade fra Esschert Design. Alle bålfade er designet og fremstillet i de kvalitetsmaterialer, og kan tåle at stå ude i vind og vejr.

Find dit Esschert bålfade her, og bestil det online direkte hos forhandleren allerede i dag. Så er du klar til at tænde op i bålfadet, indenfor nogle få dage.