Kombinér bålhygge og træning – og nå det hele

Hjem » Sponsorerede artikler » Kombinér bålhygge og træning – og nå det hele

Umiddelbart kan det lyde som en speciel sammensætning at kombinere bålhygge og træning, men der er faktisk flere fordele at hente. Du kan opretholde din daglige træning, mens der bliver tændt op i bålet eller bålfadet til idyllisk familiehygge – og samtidig har du fuldt opsyn med både bål og børn.

Artiklen indeholder annonce og reklamelinks

Flyt træningen udendørs og hyg med familien

Det kan være svært at få tid til madlavning, lektiehjælp og samvær med familien, hvis du også gerne vil prioritere din træning og forsat holde dig i god form. Derfor kan du med fordel slå nogle af dine gøremål sammen, så du får tid til det hele, uden at forsømme hverken din familie eller dig selv.

En god måde at være sammen med børnene på er, at flytte træningen udendørs. Du kan passe den daglige motion samtidig med, at du er sammen med familien. Tænd op i bålfadet og gør klar til madlavningen eller lad børnene lave snobrød eller grille skumfiduser mens du holder øje med dem.

Hvilken slags træningsudstyr kan du bruge udenfor?

Så længe det er godt vejr og tørt, kan du i princippet bruge alle redskaber udendørs. Det kan være besværligt er flytte træningsmaskiner ud, så her er anbefalingen, at du investerer i en god romaskine – se +80 forskellige romaskiner her.

En romaskine giver en fantastisk helkropstræning, hvor du får brugt 80% af alle kroppens muskler samtidig med, at du får puls og åndedræt i vejret. Romaskinen har desuden den fordel, at du nemt kan holde øje med børn, husdyr og bålfad, mens du træner.

Foretrækker du udendørs træning uden udstyr?

Hvis du hellere vil træne uden udstyr, og i stedet bruge din krops vægt til at lave funktionel træning, så findes der en masse effektive øvelser du kan lave. Hvis du mangler inspiration til træningsøvelser, så tjek denne artikel på ALT.dk.

God fornøjelse med at kombinere bålhygge og træning, eller nogle af de andre ting og gøremål, der er vigtigst for dig.

Kombinér bålhygge og træning