3 udendørsaktiviteter der hitter lige nu

Hjem » Sponsorerede artikler » 3 udendørsaktiviteter der hitter lige nu

Haven er et perfekt sted at lave udendørsaktiviteter for hele familien, og du kan bruge haven året rundt. Uanset om du vil hygge, træne eller måske noget helt tredje, er der altid masser af plads til det hele, og frisk luft er sundt for alle. Her får du nogle forslag til aktiviteter, som kan laves i haven, så du får ekstra glæde af den megen plads at boltre sig på.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Lav mad over bål

En af tidens helt store trends er udendørs madlavning over bål. I mange år har grillen været danskernes foretrukne valg, når der skal laves med i det fri, men bålpladser og bålsteder er de seneste år blevet mindst lige så populære.

Du kan vælge at anlægge en permanent bålplads til formålet, men den letteste og mest fleksible løsning er at bruge et bålfad. Bålfadet kan flyttes, så det altid står optimalt, du kan tage det med på ferie, og spare penge på madlavningen, og det kan hurtigt pakkes væk, når det ikke er i brug.

Bålfade med grillrist findes i flere størrelser, så du kan købe et ildsted der passer til den mængde mad der skal laves. En stor fordel ved bålfadet er også, at du kan købes et stativ, der placeres over ilden, hvor der kan hænge en gryde. På den måde har du de bedste muligheder for at variere madlavningen, og supplere den grillede mad med lækre gryderetter.

Udendørs træning

En anden trend der er vokset frem, er hjemmetræning i haven. Flere og flere har fået øjnene op for de mange muligheder der ligger i udendørs træning, og du kan komme gang med nogle ganske få midler. Hvis du ikke ønsker at købe træningsredskaber, kan du endda let finde noget at træne med i haven.

Udover de almindelige øvelser der kan laves med egen kropsvægt, kan du tage rafter eller små træstammer på nakken, du du laver squats og lunges, eller du kan fylde nogle spande med grus og lave farmerwalk i haven.

Det er næsten kun fantasien, det sætter grænser for kreativiteten, og alene følelsen af at træne udendørs, er med til at give mere energi og velvære – og haven er der jo alligevel.

Overnat under det fri

En anden af de meget populære udendørsaktiviteter, der også er særdeles yndet blandt børnene, er overnatning i det fri. Hvis vejret er godt, kan du sagtens ligge i en sovepose, eventuelt omkring gløderne fra et bålfad, men du kan også gøre overnatningen mere komfortabel og behagelig.

Det kan du f.eks. gøre ved at bygge et shelter i baghaven. Shelteret kan bruges året rundt, og med den rette sovepose, kan du også overnatte ude, selvom når det er koldt og blæsende.

Når shelteret ikke bruges til overnatning, kan det fungere som legehus til de mindste, som helt sikkert vil elske, at få lov til at lege udendørs.

Outdoorlivet er populært

Der er ingen tvivl om, at udeliv er blevet mere eftertragtet i de seneste år. Udendørsaktiviteter, lege osv. samler familien på en god og hyggelig måde, hvor telefoner og tablet bliver glemt for en stund.

3 udendørsaktiviteter der hitter lige nu