Tilbehør til bålfad og bålsted

Hjem » Tilbehør til bålfad og bålsted
Hvis du vil have det maksimale ud af dit bålfad, skal du have det rette udstyr. Tilbehør til bålfad og bålsted kan f.eks. være grillriste, pander og gryder til madlavning. Vi har samler et bredt udvalg af det mest populære tilbehør, som du kan købe direkte hos den webshop, der forhandler produktet.

Indeholder annonce- og reklamelinks

Alle bålfade | Corten stål | Grillrist | Tilbehør | Tilbud

Ø60 | Ø70 | Ø80 | Ø90 | Store bålfade

Viser alle 102 resultater

Tilbehør til bålfad – Hvad skal du bruge?

Når du har anskaffet dig et bålfad, skal du i gang med at finde ud af, om du vil bruge dit ildsted til andet end som et hyggeligt tiltag, når du mødes med venner og familie. Bålfadet kan nemlig bruges til meget mere, og med en smule tilbehør, får du ekstra meget ud af din nye investering.

Udstyr til bålfade kan bl.a. være:

Grillriste

Hvis du vil bruge dit bålfad som grill, skal du bruge en grillrist der passer til bålfadet. Der findes grillriste med forskellig diameter, der passer til bålsteder af forskellige størrelser.

Se udvalget af forskellige grillriste til bålfade her

Trefod til ophæng

Hvis du vil lave mad i gryder og åben ild, skal du bruge en trefod til bålfadet. Trefoden kaldes og en tripod, og bestå af 3 ben, der er samlet i toppen.

Trefoden placeres over ildstedet, og bruges til at hænge gryder og andet kogegrej op. Trefoden er perfekt til bålfade, og helt uundværlig, når du skal lave mad og koge vand til kaffe.

Gryder, pander og kander

Der findes et stort udvalg af potter og pander til bålsteder og bålfade. Gryderne er gode, når der skal laves gryderetter på lejrturen, og de er perfekte til lækker simremad.

Panderne kan bruges på en grillrist, og fungerer på samme måde som en pande på komfuret. Lav pandekager, æggekage eller steg kød og grøntsager over den åbne ild.

Popcorn net og pander

Varme popcorn er altid et hit, og bålfadet er genialt, når du skal poppe popcorn. Vælg mellem flere typer popcorn net og popcorn pander, som placeres over ilden, så du har friske popcorn i løbet af nogle få minutter.

De varme popcorn tilsættes salt, men du kan også pifte popcornene op med en masse andre krydderier og smagsstoffer.

Se alle popcorn pander her

Grillbestik

Når du bruger et bålfad som grill, skal du have godt grillbestik til at vende bøfferne. Grillbestikket kan også bruges til din almindelige grill, og når du steger indendørs.

Bestikket findes ofte i sæt med 3-4 af de mest brugte gafler, grillpincetter og spatler.

Snobrødspinde

Uanset om du laver bål på en bålplads, eller om du tænder op i et bålfad, kan du lave de lækreste snobrød. Det eneste du skal bruge er nogle velegnede snobrødspinde og en god snobrødsdej.

Hvis du ikke selv gider snitte pinde i skoven, så find nogle færdige snobrødspinde herover.

Opbevaringstasker

Hvis du vil have dit grilltilbehør med i sommerhus, på ferie eller du blot ønsker at kunne opbevare tilbehøret godt og sikkert, så er en opbevaringstaske et godt valg.

De praktiske Bonfire tasker bruges til opbevaring af grillriste, gryder og pander, så du altid har styr på tilbehøret.

Tilbehør til bålfad – Find det hos Baalfad.dk

Hos Baalfad.dk finder du et bredt udvalgt af tilbehør til bålfad og ildsteder. Rul op på siden og se alle mulighederne. Alt tilbehøret kan bestilles online direkte hos den webshop, der fodhandler produktet, så du kan glæde dig til at modtage din bestilling i løbet af få dage.

Hvis du ikke allerede har købt et bålfad, så tjek de mere end mere end 120 forskellige bålfade på Baalfad.dk.

God fornøjelse.