Perfekt sækkestol til hygge om bålfadet

Når du sidder rundt om bålfadet, så du sidde godt og behageligt. Det kan du gøre i en af de flotte og moderne sækkestole fra SACKit, der er beregnet til udendørs brug. Sækkestolen tager ikke skade af fugt og regnvand, og den holder både farve og form i mange år frem i tiden.

Hvilken sækkestol til udendørs brug?

Vidste du, at der findes sækkestole, der er beregnet til udendørs brug i haven, på terrassen eller på altanen? SACKit har taget den velkendte sækkestol og udviklet den til et ægte designmøbel, som både er lækker at sidde på og som kan holde til vind og vejr.

SACKit sækkestolen Cobana Lounge Chair er kendt for:

  • At kunne bruges inde og ude
  • At være fremstillet i slidstærkt materiale
  • At være vandafvisende og hurtigttørrende
  • At kunne tåle fugt uden at blive jordslået
  • At være lysægte så den ikke falmer
  • At kunne leveres i mange forskellige farver

Når du skal vælge en sækkestol, der kan bruges udendørs, er SACKit Cobana Lounge Chair et oplagt valg. Du kan vælge stolen i 12 forskellige farver, så du kan finde den model, der passer bedst til den øvrige indretning på terrassen eller i hjemmet.

Hvis du vil sidde ekstra behageligt, kan du tilvælge en puf, som du kan svinge benene op på. Puffen gør sækkestolen til en rigtig flyder, der er perfekt når du vil nyde solen, læse en bog, se Tv eller måske endda snuppe en lille middagslur.

Tåler vind og vejr

En af de helt store fordele ved Cobana Lounge Chair er, at stolen ikke tager skade af at stå ude. Stolen er betrukket med syntetisk Olefin-stof, som ikke kan blive jordslået, selv når det udsættes for fugt og direkte regn.

Stoffet har yderligere den fordel, at det tørrer meget hurtigt, når solen igen kommer frem. Det betyder i princippet, at stolen kan stå ude året rundt, og stoffet falmer ikke i solen, som mange tilsvarende produkter vil gøre. For at skåne stolen for den værste frost og sne, anbefales det dog, at tage stolen ind om vinteren, eller alternativt stille den under en overdækket terrasse eller lignende.

Hvor kan du købe SACKit Cobana Lounge Chair?

Cobana Lounge Chair kan købes i mange af landets møbelhuse. Hvis du vil slippe for at slæbe stolen hjem på egen hånd, kan du også vælge at shoppe online.

Se her hvor du kan købe Cobana Lounge Chair og flere af de øvrige produkter fra danske SACKit.

Perfekt sækkestol til hygge om bålfadet