Eva Solo Fireglobe ildsted

Hjem » Eva Solo Fireglobe ildsted

Er du på jagt efter et bålfad i fornemmeste kvalitet og design? Så er Eva Solo Fireglobe et godt bud. Her får du et dekorativt og elegant ildsted til have, altan og terrasse, der kan skabe en hyggelig stemning, og give behagelig varme.

Tjek hvor du kan købe Eva Solo Fireglobe ildstedet, og bestil online hos din foretrukne webshop.

Indeholder annonce- og reklamelinks

Elegant og eksklusivt bålfad

Hvis du allerede kender produkterne fra Eva Solo, så ved du, at udvalget i boligtilbehør er både stort og eksklusivt. På linje med de øvrige produkter, er Eva Solo Fireglobe ildstedet smukt at se på og behageligt i anvendelse.

Det smukke halvrunde bålfad er rejst en smule på højkant, så du altid kan dreje bålfadet, så det skærmer bedst mulig for vinden. På den måde kan får du mere ud af dit brænde, og det er muligt at målrette den behagelige strålevarme i den retning du ønsker.

Flyt Eva Solo Fireglobe ildsted efter behag

En af de store fordele ved et bålfad er, at du kan flytte fadet, som du ønsker det. Det betyder, at du kan få glæde af ildstedet præcis på den placering i haven eller på terrassen, som du har lyst til at sidde på.

Hvis du får brug for at tage ildstedet med i sommerhus eller på stranden, så er det let at tage med i bagagerummet på bilen.

Det eneste du skal huske er, at tage højde for afbrændingsreglerne, der hvor du stille bålfadet op.

Lækker og holdbar kvalitet

Eva Solo Fireglobe er fremstillet i aluminium, som er et materiale med flere fordele. Aluminium er et let materiale, der gør flytning af bålfadet nemt og ubesværet.

En anden fordel ved aluminium er, at det ikke kan ruste. Et ildsted står ofte ude i alt slags vejr, men her behøver du ikke være nervøs for, at der dannes rust på overfladen.

Den sorte pulverlakering har en flot og holdbar overflade, der på smukkeste vis, sætter prikken over i’et.

Brug Eva Solo Fireglobe ildsted som grill

Ved at tilkøbe en grillrist, kan du forvandle din Fireglobe til et praktisk ildsted. Her kan du stege lækre bøffer eller du kan vælge at smide et par pølser på grillristen, når gæsterne skal have natmad.

Grillristen har en diameter på 38 cm, hvilket er nok til at du kan får plads til både kød og grøntsager. Muligheden for at lave bålfadet om til en grill, giver mange muligheder, og gør det let at finde en anledning til at tænde op.

Tjek alle bålfad på Baalfad.dk