Baalfad.dk

Bålfade fra Zinkbakken.dk

Hjem » Bålfade fra Zinkbakken.dk

Her finder du vores udvalg af bålfade fra Zinkbakken.dk. Hos Zinkbakken.dk fremstilles alle bålfade af virksomheden selv, eller af danske samarbejdspartnere. Udvalget af ildsteder og bålfade er stort, og alt er fremstillet i gode og gedigne materialer. Se udvalget af bålfade fra Zinkbakken.dk her, eller gå direkte til webshoppen.

Indeholder annonce og reklamelinks

TILBUD
Før 699 kr.
299,00 kr.
Eldur bålfad Ø47
999,00 kr.
Eldur bålfad Ø75
580,00 kr.
Treben 180 cm høj
749,00 kr.
Grillrist Ø82,5 cm

Bålfade fra Zinkbakken.dk

Zinkbakken.dk har specialiseret sig i fremstilling af bålfade, og en lang række andre produkter til haven. Bl.a. er zinkbakker og hylder til drivhuse særlige populære, men også højbede, plantekasser og vandbassiner i jern, stål, zink og cortenstål er populære hos kunderne.

Udover bålfade i flere forskellige størrelser og modeller, har Zinkbakken.dk også et stort udvalg af grillriste, pander og praktiske treben, når du vil lave mad over åben ild. Hvis du vil have inspiration til lækker mad, du selv kan lave over bålfadet, så tjek Naturstyrelsens opskrifter på bålmad her.

Fordele ved at handle hos Zinkbakken.dk

Når du shopper hos Zinkbakken.dk, er du sikker på at købe ægte dansk kvalitet og design.

Hos Zinkbakken.dk får du:

  • Dansk kvalitet – Alt er fremstillet på egen fabrik eller lokale leverandører
  • Stort udvalg – Webshoppen har forskellige mange varer til hus og have
  • e-mærket shop – e-mærket er din garanti for sikker handel på nettet
  • BlogsektionFå inspiration til hvor og hvordan du kan bruge produkterne
  • VideoguidesFå gode råd vedr. samling, montering og installering

Gå direkte til Zinkbakken.dk og læs mere om de mange andre muligheder og fordele du får, når du vælger at handle på websjoppen.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, kan du få hjælp hos kundeservice her.

Find dit nye bålfad hos Baalfad.dk

Zinkbakken.dk er en af de mange populære webshops, som Baalfad.dk henviser til. Hvis du ikke fandt det bålfad du ledte efter her, så gå til forsiden og se nogle af de mange andre bålfade, fra de øvrige forhandlere, som Baalfad.dk samarbejder med.

Baalfad.dk er en prisportal, hvor du kan finde priser på bålfade og ildsteder, fra en lang række danske webshops. Baalfad.dk præsenterer priser og tilbud på bålfade og tilbehør på én samlet side, så du kun behøver at lede her, år du er på jagt efter et bålfad.