Bålfade fra Davidsenshop.dk

Hjem » Bålfade fra Davidsenshop.dk

Bålfade fra Davidsenshop.dk findes i et bredt udvalg af varianter, og her finder du ligeledes et stort udvalg af udstyr og tilbehør til bålfade. Du kender måske bedst Davidsen fra deres fysiske butikker, men i webshoppen finder du de samme produkter, og her kan du handle præcis, når det passer dig. Tjek udvalget her, eller gå direkte til Davidsenshop.dk her.

Indeholder annonce og reklamelinks

Viser alle 49 resultater

Bålfade fra Davidsenshop.dk

Hos Davidsenshop.dk finder du fortrinsvis bålfade fra de to danske brands Greenhand og Bon-fire. Særligt Bon-fire er kendt for deres store udvalg af bålfade og ildsteder, og ikke mindst for et kæmpe udvalg af tilbehør til madlavning over bål. Se bl.a. den omfattende Tips & tricks side fra Bon-fire med gode råd til brugen af deres produkter.

Davidsenshop.dk har samlet mange af de mest populære bålfade fra de 2 brands, men du kan også finde andre spændende mærker i sortimentet. Bl.a. flere bålfade i cortenstål, som er blevet særdeles populære på grund af deres flotte rustne look.

Fordele ved at handle hos Davidsenshop.dk

Davidsenshop.dk er en stor danskejet og landsdækkende tømmerhandel, som udover en del fysiske butikker, også har den største webshop i branchen. Udover bålfade og tilbehør, finder du alt til hus og have, byggematerialer, værktøj og meget mere.

Hos Davidsenshop.dk får du:

  • Kæmpe webshop – Find alt til hus og have i det enorme sortiment
  • Bestil og hent – Spar leveringstiden og afhent selv i en af butikkerne
  • Kundeservice – I tvivl om noget? så kontakt Davidsens kundeservice
  • Gratis fragt over 5.000 kr. – Bestil for over 5.000 kr. og få gratis fragt
  • Inspiration – Stor blogsektion med tips til Gør-Det-Selv projekter

Gå direkte til Davidsenshop.dk og læs mere om de mange andre muligheder og fordele du får, når du vælger at handle hos Davidsen.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, kan du få hjælp hos Davidsens kundeservice her.

Find dit nye bålfad hos Baalfad.dk

Hvis du ikke fandt det bålfad du ledte efter her, så gå til forsiden og se bålfade, fra nogle af de øvrige forhandlere, som Baalfad.dk samarbejder med.

Baalfad.dk samler priser og tilbud på bålfade og tilbehør fra en lang række dansk webshops, og præsenterer dem her. Du får fordelen af, at du kun behøver at lede ét sted, når du skal finde alle de gode priser på bålfade og ildsteder.